top of page


waarom lid worden

Jaarlijks organiseren wij een zevental wandelingen die wij zoveel mogelijk proberen te spreiden over het ganse wandelseizoen.
Beginnende in januari met de Putje wintertocht, dan volgt de Krokustocht in maart , om via onze Vijfwegentocht in mei, en de Poeltocht in juni te komen tot onze wisselbeker in juli. Wij eindigen onze organisaties in november met de vredestocht.
Als club met als hoofdgemeente Staden proberen wij zoveel mogelijk de 3 gemeenten te bewandelen en gaan zelfs buiten deze grenzen. In 2016 zijn we voor de éérste maal gestart vanuit een locatie in Roeselare.
Wij zoeken de rust en de natuur op die elk van de deelgemeentes te bieden heeft, en proberen dit te combineren met mooie en goed gelegen rustposten. Het loont zeker de moeite om zich bij ons aan te sluiten want wij hebben heel wat te bieden.

wat kost het lidgeld en wat krijg ik ervoor

Lidgeld

Eerste persoon van het gezin:22€.

Tweede persoon van het gezin:17€.

Volgende personen van het gezin telkens 17€.

Let wel: in deze prijs is wel één "walking in Belgium" per gezin inbegrepen.

Dit alles kan gestort worden op rekeningnummer BE50-4668-1472-3118 van Wsv De Colliemolen met vermeldi,ng:lidgeld en naam

spaarkaart

Per wandeling krijg je een stempel op je spaarkaart. Vanaf 3 stempels kan je kiezen voor een gratis consumptie naar keuze. De spaarkaart is doorlopend en niet meer per jaar. Een volle kaart kan je inruilen voor een nieuwe.

busreizen

Inschrijvingsgeld: 10,00 € waarbij de busreis,inschrijving en een traktaat inbegrepen zijn.
Opstappen kan om 7.30 u aan de REO veiling, Diksmuidesteenweg te Roeselare( tegenover de firma BEEL).
!!! De busreis gaat maar door als er minstens 40 inschrijvingen zijn !!!

bottom of page